Телешко по японски с мини картофки

Телешко по японски с мини картофки

Съставки
  • 400 г. мини картофки „Easy Nature Mini Potatoes“
  • 450 г. телешко нарязано на лентички
  • 2 с.л. слънчогледово олио
  • 150 мл сос „Терияки“
  • Червена чушка
  • Зелена чушка
  • Сусам
Подготвяне

Загрейте 1 с.л. слънчогледово олио в тиган. Запечете картофките до златисто. Нарежете чушките на лентички. Загрейте втората лъжица олио в уок или тиган. Запържете лентичките телешко месо заедно с чушките. Добавете соса „Терияки“ и разбъркайте. Оставете да се маринова. Сервирайте порция мини картофки в купа като добавите телешките лентички и накрая поръсите със сусам.