ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Food Service - ХоРеКа

Професионални решения за ресторанти

 • “Искате ли да се отличавате?”

  Както сте забелязали, повечето ресторанти имат много подобни менютата. Все по-трудно е да се отличиш от конкуренцията.
  В Маккейн осъзнаваме тази особеност и затова предлагаме наистина различни продукти.
  Искате да направите промяна, иновация, нещо различно, с което да изненадате клиентите си и да надхвърлите очакванията им? Тук ще откриете много продукти с алтернативна форма, а съчетанието от качеството и компетентност на Маккейн ще ви позволят да впечатлите клиентите си.
  Отличете се от конкуренцията като обновите ястията си с автентична форма, която е модерна и оригинална.
 • “Открийте асортимента от хапки на Маккейн”

  Търсите продукти, с които лесно да разнообразите менюто си? Искате да предлагате предястия? Търсите нещо, което да добавите към салатите си? Имате нужда от допълнение към листата си с напитки?Маккейн предлага пълна гама от вкусни предястия, които добавят стойност на бизнеса ви и с които ще зарадвате клиентите си.
 • “Маккейн и био продуктите”

  Не случайно в последните години Маккейн се оформи като ключова фигура в Холандия по отношение на био пържените картофи. В основата на организацията стои корпоративната социална отговорност, която е от изключителна важност.
  Тази отговорност се отразява на бизнеса, начина на работа, както и на отношението на Маккейн с партньорите си. Всички служители и компании споделят общата убеденост, че трябва да правят най-доброто за хората, природата и околната среда.
  За всички, които биха искали да предлагат на клиентите си био картофки, представяме „McCain Organic Frites“.
  За постигане на продукт с постоянно качество, решихме да използваме единствено био картофи сорт Sarpo Mira. След дълги години на проучвания и тестове точно този сорт показа добра устойчивост към заболявания и голяма стабилност по отношение на качество и добив.В Холандия има био земеделци, които с радост произвеждат качествени картофи, от които Маккейн прави своите био картофки. Производството е подчинено на биологичните принципи SKAL и използва за пържене само 100% био слънчогледово олио. Всичко това ви гарантира здравословни и винаги био пържени картофки от Маккейн.